Get Adobe Flash player

   

Gránit Szabó Kft. Bemutatása

 

gránit szabó kft. gránitok

 

 

gránit, márvány akció

A Gránit Szabó Kft. Mészkő, Márvány, Gránit, Díszkavics, Kőzúzalék, Kis és Nagykereskedése 35 év Szakmai Tapasztalattal rendelkezik.

 

Hatalmas raktárkészletünkből  viszonteladókat is ki tudunk szolgálni.Magyarországon az egyik legnagyobb importőr vagyunk, áraink kedvezőek, folyamatos akciókkal és árengedményekkel dolgozunk. Az ország egész területéről várjuk kedves érdeklődőinket, partnereinket és kollegáinkat.  Félkész vagy kész síremlékekkel  várjuk viszonteladók jelentkezését is. Import tevékenységünknek köszönhetően folyamatosan megújuló raktárkészlettel, gránit lapokkal tudunk szolgálni.

 gránit szabó kftgránit szabó kft. daruval

Újdonságként, Magyarországon először a Gránit Szabó Kft.-nél urnasír webáruház nyílt, ahol megrendelheti gránit urnasírjaink közül az Ön számára tökéletes sírt és hozzávalónak gránit szín azonos vázát is tud vásárolni, a feliratot pedig mellékelni is tudja , a darabszámmal meg tudja határozni annak árát is. Egyszerű, áttekinthető és gyors megrendelés. Tekintse meg Ön is.

 

www.urnasirok.hu

Gránit urnasír

 

 

 

Főoldalunk a www.granitszabo.hu oldalon rengeteg információt megtalálhat gránit, márvány, mészkő termékeinkről!

 

2013 tavaszától a Gránit Szabó Kft.-nél elérhetőek a Díszkavicsok és a Kőzúzalékok Kis és Nagykereskedése is !

 

Az alábbi termékeket lehet megvásárolni:

gránit , márvány, mészkő kőzúzalék , üvegzúzalék, terrakottazúzalék, láva talajtakarók, folyami kavics,  tufablokk !

kőzúzalék gránit szabó kftkőzúzalék gránit márvány

 

 

AKCIÓS TAVASZI ÁRLISTA 

 Tekintse meg aktuális Raktáron lévő Árlistánkat !!!

 

 

Várjuk Önt is, szakértelemmel, széles választékkal és minőséggel a Telephelyünkön.

 

Egy kis történelem:

 

A Gránit Szabó Kft.mint vállalkozást Szabó István Dezső alapította 1978-ban. Kezdettől fogva síremlék készítésével foglalkozott, az elején műkőből, majd folyamatos fejlesztések után és követve a piac és a vevők igényeit , márványból illetve időtálló és szinte örök életű gránitokból készülnek a köveink Cégünk később kibővült , mint családi vállalkozás.

Cégünk

 

Profilunk:

 

Mára már kis és nagykereskedelemmel is bővült a profilunk, hiszen Cégünk a legmegbízhatóbb forrású bányákból importálja a természetes köveket és hozza haza Magyarországra, Mi így vagyunk képesek a legszebb köveket a lehető legkedvezőbb áron biztosítani és értékesíteni.

Időszakos árengedményekkel és akciókkal dolgozunk, valamint szolid, piacképes árakkal és pontos határidővel próbálunk mind az egyéni ügyfeleinknek, mind a szakmába dolgozó kollegáink igényeinek megfelelni.

Telephelyünkön komplett síremlékek közül is választhat különböző típusokban és színekben, illetve táblás anyagokból, tömbökből úgyszintén. Valamint kiegészítőket, mint mécseseket, vázákat, szobrokat, szökőkutakat is értékesítünk és kandallók gyártásával, burkolásával is foglalkozunk.

 

A Gránit Szabó Kft-ben természetes gránit és márványtermékekből, burkolólapok, táblák, párkányok állandó raktárkészletével várja a kedves Vásárlókat!

A standard formákon kívül az Önök egyedi és különleges elképzeléseit( persze ha módunkban áll) akkor természetesen megvalósítjuk, hiszen modern technológiával és tapasztalt valamint elkötelezett munkatársakkal rendelkezünk!

Teljekörű engedélyezéssel, alapozással, valamint kiszállítással végezzük el az Önök megbízásait az ország minden területében!

Vállaljuk mészkő, márvány valamint gránit termékek beszerzését valamint legyártását, méretre szabását!Üzemünkben található raktárkészletből, valamint külföldi és belföldi partnereinktől az Önnek megfelelő anyagot beszerezzük, elképzelései és tervei alapján legyártjuk és a teljes elkészítését is elvállaljuk.

Keressenek Minket bizalommal, személyesen, akár telefonon és kérjenek árajánlatot, akár telefonon vagy faxon, akár e-mailben, az interaktívos felületünkön is! Ha a megrendelés méretre szabott akkor előnyben részesítjük az írásban leadott igényeket az esetleges félreértések elkerülése végett. Ha esetlegesen nem talál (speciális igény esetén) anyagot Nálunk, akkor akár 3-4 héten belül tudjuk biztosítani az anyag beszállítását Ügyfeleink részére. Belsőépítészeti megrendelés esetén pl.: ( konyhapultok, egyéb pultok) sablont kérünk a pontos gyártáshoz.

A mára már meglehetősen nagy raktárkészletünknek és kiválóan kiképzett szakembergárdánknak köszönhetően hamarosan Magyarország egyik legnagyobb és legrugalmasabb nagykereskedésévé válunk!

Tekintse meg telephelyünkről készült fotóinkat!

Híres referenciánk:

 

Referenciáink közül megtalálhatja a sírkő, ablakpárkány, konyhapult, fürdőszobapult , járólap és egyéb munkáinkat. Többek között Barankovics István (Polgár, 1906 - New York, 1974) újságíró, politikus (1943-tól a Magyar Nemzet főszerkesztője, Kereszténydemokrata Néppárt főtitkára 1945-től. 1949-től emigrációban élt) sírja Budapesten. Kerepesi temető: 35-1-63. Sírját is, amit a Gránit Szabó Kft. készített el.

Barankovics István sírja

 


A Gránit Szabó Kft. ezekben biztosan tud az Ön rendelkezésére állni:

Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, burkolat, gránit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és mosdó burkolatok, padlólapok, gránit - márvány és  párkányok, ablakpárkány, kőfaragás, márványfaragás, márvány-gránit - mészkő lap, márvány-gránit - mészkő lépcső, gránit márvány - mészkő pultok, gránit- mészkő és márványtáblák, gránit - márvány - mészkő ablakpárkányok, párkányok,  lépcsőlapok méretre vágása, valamint kandallók készítésével is foglalkozunk.

 

Sírkő , ablakpárkány, kandalló, pult és burkolat kínálatunk:

* gránit kandalló, gránit pult, gránit sírkő, gránit urnasír,
* gránit burkolatok, akciós gránit sír, akciós gránit ablakpárkány

* márvány kandalló és márvány sírkő , gránit egyszemélyes sírkő, márvány urnasír
* márvány burkolatok és márvány pult, akciós márvány ablakpárkány

* mészkő kandalló és mészkő pult, gránit dupla sírkő, gránit kripták
* mészkő burkolatok, akciós mészkő ablakpárkány

Gránit Szabó Kft. , 2011.